aA
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas naujametiniame sveikinime kreipėsi į šalies gyventojus.
V. Putinas: metai buvo nepaprasti, susidūrėme su sunkumais
© Sputnik/Scanpix

„2016 m. baigiasi. Jie buvo nepaprasti, tačiau sunkumai, su kuriais susidūrėme, suvienijo mus, pažadino atverti didžiulius mūsų galimybių rezervus judėti pirmyn.

Svarbiausia, mes tikime savimi, savo jėgomis. Mes dirbame, dirbame sėkmingai ir mums daug kas pavyksta“, – kalbėjo V. Putinas.

Kreipdamasis į šalies piliečius, Rusijos vadovas teigė norintis jiems padėkoti už pergales ir pasiekimus, už supratimą ir pasitikėjimą, už „tikrą, nuoširdų rūpestį Rusija“.

Prezidento teigimu, keičiantis metams, kiekvienas jaučia laiko tėkmę ir besiartinančią ateitį.

„Naujųjų metų vakaras turi ir savo paslapčių. Pavyzdžiui, kiekvienas iš mūsų Naujųjų naktį galim tapti šiek tiek burtininku.

Tam tereikia su meile ir dėkingumu elgtis su tėvais, dėmesiu ir rūpesčiu supti savo vaikus, savo šeimą, gerbti kolegas darbe, saugoti draugystę, ginti tiesą ir teisingumą, būti širdingu, padėti tiems, kas laukia paramos. Štai ir visa paslaptis“, – sakė V. Putinas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.