aA
Kaune naktį iš penktadienio į šeštadienį kilo gaisras daugiabutyje Gravrogkų gatvėje. Jo metu nukentėjo penkto aukšto bute gyvenanti senolė. Dėl nudegimų ir apsinuodijimo dūmais moteris buvo pristatyta į gydymo įstaigą.
Gaisras Kaune
Gaisras Kaune
© Delfi nuotr.

Kol kas neaišku, dėl kokių priežasčių kilo gaisras. Gaisro metu nukentėjusiai moteriai gyvybei pavojaus nėra.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos: 3 cisternos ir autokopėčios. Iš namų į lauką laikinai teko išeiti kitiems gyventojams. Ugniagesiai keltuvu iš vieno buto iškėlė šeimą su mažamečiu vaiku. Viso evakuota 12 žmonių, tarp jų 4 vaikai.

Paskutiniame aukšte esantis butas smarkiai apdegė. Sudegė baldai, buitinė technika bei namų apyvokos daiktai. Be pačio buto taip pat aprūko bendro naudojimo patalpos.

Kaimynai tikina, kad gaisras kilo apie 3 val. nakties. Kitame bute gyvenanti moteris teigia, kad sudegusio buto šeimininkė galėjo neišjungusi puodų nueiti miegoti, nes esą ne kartą taip dariusi, tačiau atsikeldavo išjungti viryklę laiku.

Tikslios nelaimės priežastys bus nustatytos vėliau.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.