aA
Ilgametis Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narys Jurgis Razma gruodžio 17 dieną vedė savo mylimąją.
Konservatorius J. Razma vedė savo mylimąją
© Asm. albumo nuotr.

„Besibaigiantys 2016-ieji jau skaičiuoja paskutines valandas. Jie man labai svarbūs, nes juose yra viena išskirtinė data - gruodžio 17, diena, kai susituokėm su man labai brangia Vilija“, - savo feisbuko paskyroje rašo Seimo narys.

58 m. J. Razma DELFI sakė, kad vestuvės buvo vieno vakaro šventė gimtuosiuose kraštuose – Plungėje. Išnuomotoje salėje buvo apie 30 žmonių – artimiausi giminės, keletas draugų. „Paprastai, netriukšmingai ir pakankamai kukliai“, – apie šventę kalbėjo politikas.

J. Razma gyvens ir Vilniuje, ir Rietavo savivaldybėje esančiuose Daugėduose, kur gyvena 10 metų jaunesnė žmona. „Planų kraustytis į Vilnių tikrai neturime, aš pats džiaugiuosi sugrįžęs į kaimišką gyvenimo aplinką, kaip į savo vaikystę, kadangi esu kilęs iš kaimo, vienkiemyje gyvenęs“, – aiškina J. Razma.

Žmona Vilija – taip pat Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos narė, Rietavo savivaldybės tarybos narė, dirba meistre „Rietavo medelyne“. Anksčiau ji yra buvusi J. Razmos padėjėja-sekretore, dirbo kultūros darbuotoja, iki šiol visuomeniškai vadovauja kaimo kapelai „Sodžius“, pagal profesiją – pedagogė.

Pora pažįstama buvo nuo 2007 m., tačiau „asmeninis bendravimas trunka truputį daugiau kaip metai“.

2015 metais paaiškėjo, kad J. Razma skiriasi su sutuoktine Romualda Razmiene.

Vilniaus miesto apylinkės teisme užregistruotas prašymas nutraukti santuoką abiejų sutuoktinių sutikimu.

Ilgametis Seimo narys J. Razma su žmona užaugino dvi dukteris – Agnę ir Gerdą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.