aA
Trečiadienį 17.29 val. Mažeikių rajone, kelyje Anulynai-Tirkšliai, į avariją pateko „Renault Megane Scenic“ automobilis, kurio nesuvaldęs vairuotojas susižalojo ir sužalojo bičiulį. Po avarijos paaiškėjo, kad vairuotojas nė neturėjo būti prie vairo.
Asociatyvi nuotr.
© DELFI / Ainis Gurevičius

Lietuvos kelių policija praneša, kad 17.29 val. Mažeikių rajone, kelyje Anulynai-Tirkšliai, 26 m. vyras, vairavo automobilį „Renault Megane Scenic“, neturėdamas teisės vairuoti.

Jaunas vyras nepasirinko saugaus važiavimo greičio, neatsižvelgė kelio dangos būklę ir nesuvaldė vairuojamo automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Eismo įvykio metu nukentėjęs vairuotojas dėl sužalojimų buvo paguldytas į ligoninės reanimacijos skyrių, taip pat buvo sužeistas ir į ligoninę paguldytas kartu važiavęs neblaivus 29 m. keleivis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.