aA
Lapkričio 28-isios vakarą socialiniuose tinkluose ėmė sklisti žinia, kad be žinios dingo jauna pora. Nepilnametės merginos policija ieškojo jau nuo penktadienio, o štai kartu su ja dingusio vaikino paieškos skelbti neskubėta.
© Generalinė miškų urėdijos konkurso nuotr

Tauragės policija paskelbė, kad nepilnametė 2016 m. lapkričio 25 d. apie 7.30 val. išėjo į mokyklą ir iki šiol negrįžo į namus. Mergina apie 160 cm ūgio, šviesiai rusvų plaukų. Dingimo dieną ji vilkėjo juodą striukę su gobtuvu, tamsias kelnes ir rudus batus.

Socialiniuose tinkluose sunerimusi Tautvydo Čiulkevičiaus sesuo pranešė, kad ieškoma mergina buvo su jos broliu ir dingo ne tik ji, bet ir vaikinas. Vaikino tėvai gyvena Plungėje. Antradienį Andromeda Grauslienė, Klaipėdos apskr. VPK Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė DELFI sakė, kad ieškant paauglės, policija nuvyko pas vaikino tėvus ir su jais kalbėjosi. Tačiau Tautvydo Čiulkevičiaus paieškos neskelbė, nes jis pilnametis, nors tėvai negalėjo su juo susisiekti.

Tik trečiadienį paaiškėjo, kad sunerimusios sesers viešas prašymas padėti pagaliau išgirstas. A. Grauslienė patvirtino, kad jauno vyro paieška pagaliau paskelbta.

Nors skelbta, kad paauglė dingo dar penktadienį, T. Čiulkevičiaus sesuo nurodė, kad paauglė ir jos brolis tą dieną buvo kartu. Tik šeštadienį abu dingo ir iki šiol nepasiekiami telefonu.

„Neįmanoma su jais susisiekti. Jie buvo Palangoje (šeštadienį), apie 19 val. jau ketino važiuoti į Klaipėdą“, - pasakojo jauno vyro sesuo.

Papildyta 13.33 val.: Paskutiniais duomenimis, pora buvo pastebėta Vilniuje, tai DELFI patvirtino policijos pareigūnai, tačiau deja, tai nereiškia, kad jauni žmonės šiuo metu vis dar sostinėje.

Ketvirtadienio pavakarę policija pranešė, kad dingusioji nepilnametė kartu su draugu atsirado. Jie abu sveiki ir gyvi. Pirminiais duomenimis, jaunuoliai patys atvyko į komisariatą Kaune.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.