aA
Policijos pareigūnai ieško žmogaus, kuris galbūt gali padėti susigrąžinti prekybininkams kelis daiktus. DELFI projektas „Nevok“ primena, jei niekam nederėtų imti svetimų daiktų. O jei matėte, kad tai kažkas padarė - netylėkite.
Kaune kameros užfiksavo vyrą, kuris galėjo pradanginti kelis daiktus
© Policijos nuotr.

Prekybos centro filmavimo kameros Kaune užfiksavo vyrą, kuris, galbūt, gali turėti vertingos informacijos dėl įvykdytos vagystės.

Vagystė įvykdyta dar kovo 26 d. apie 11.54 val. Tuomet iš prekybos centro prekių ekspozicijos dingo daugiafunkcinės žirklės „Fiskars“ ir peilis „Westmark“, kurių bendra vertė 25,71 Eur.

Bylą tiriantys pareigūnai prašo visuomenės pagalbos. Jei galite padėti pareigūnams susisiekti su užfiksuotu prekybos centro lankytoju, prašoma skambinti telefonu: +370 37 30 3684, juste.popovaite@policija.lt, arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.