aA
Negalima tuo pačiu metu gerti alkoholinių gėrimų, vairuoti ir fotografuotis. Teksaso (JAV) policija tikisi, kad šią gyvenimo pamoką 19-metė studentė jau išmoko. Mergina fotografavosi apsinuoginusi, kai jos vairuojamas automobilis įsirėžė į stovinčią policijos mašiną.
Vairuotoja, girta fotografuodama savo grožybes, įsirėžė į policijos automobilį
© Policijos nuotr.

Brajano policijos pareigūnas Johnas Sartellas spalio 27-osios naktį išgirdo automobilio stabdžių ir susidūrimo garsus, rašo click2houston.com. Mirandos Kay Rader vairuojama mašina įsirėžė į jo tarnybinį automobilį.

Kaip teigė policijos pareigūnas, jis išvydo merginą atsegtu liemenuku, mėginančią apsirengti marškinėlius. Jos automobilyje aptiktas atidarytas vyno butelis.

Mergina pareigūnui sakė užsidegus raudonam šviesoforo signalui dariusi nuotrauką, kurią ketinusi išsiųsti savo vaikinui.

Mergina buvo suimta, jai pateikti įtarimai dėl vairavimo apsvaigus.

Miranda Kay Rader
Miranda Kay Rader
© Policijos nuotr.
Vairuotoja, girta fotografuodama savo grožybes, įsirėžė į policijos automobilį
© Policijos nuotr.
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.