aA
Trečiadienį 14.48 val. bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Klaipėdos rajone, Kretingalės seniūnijoje, įvyko eismo įvykis. Skambinęs žmogus nurodė, kad automobilyje yra prispaustas žmogus.
Avarija Klaipėdos rajone, Kretingalės seniūnijoje
Avarija Klaipėdos rajone, Kretingalės seniūnijoje
© DELFI (V.Spurytės nuotr.)

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija perduota medikams bei policijos pareigūnams.

Po avarijos Stančių kaimo ribose, netoli Kretingalės, iš abiejų pusių susidarė didelės spūstys.

Pirminiais policijos pareigūnų duomenimis, susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis „Honda“.

Įtariama, kad avarija įvyko, kai lengvasis automobilis išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir trenkėsi į vilkiką kaktomuša.

Policijos pareigūnai iškarto negalėjo atsakyti, kokia automobilį „Honda“ vairavusio žmogaus būklė, ar jis gyvas. Netrukus atskubėję medikai konstatavo, kad jaunas vyras žuvo.

Sunkvežimio vairuotojas dėl patirtų sužalojimų išvežtas į ligoninę.

Į avariją atskubėję gelbėtojai pamatę, kad lengvasis automobilis apdegęs.

Tragiško eismo įvykio liudininkų tapęs DELFI skaitytojas atsiuntė nuotraukas. Po eismo įvykio sunkvežimis buvo nuvirtęs į vieną pakelės pusę, lengvasis automobilis - į kitą.

Į įvykio vietą atvyko ne tik policija, medikai bei ugniagesiai. Atskubėjo ir žmonės iš ūkio, iš kurio į Klaipėdos uostą buvo vežami grūdai į avariją patekusiu sunkvežimiu. Jie padeda tvarkyti įvykio vietą ir grūdus perkrauna į traktorių priekabas.

DELFI dėkoja skaitytojui už nuotraukas !

Įvykio dirbantys žmonės teigė, kad sunkvežimio vairuotojui lūžo koja ar net abi.

Neatmetama, kad lengvojo automobilio vairuotojas lenkė automobilį, nors matomumas toje vietoje nėra labai geras. Dėl to žmogus galėjo išvažiuoti į priešpriešinę eismo juostą ir susidurti su sunkvežimiu.

Po smūgio automobilis „Honda“ atsidūrė už kelių dešimčių metrų. Žuvusį žmogų ugniagesiai iš nuolaužų iškėlė tik supjaustę sumaitotą automobilį.

Policijos pareigūnai, pradėję tyrimą dėl tragiško eismo įvykio išsiaiškino, kad žuvo 1995 metais gimęs D. N., jaunas vyras mokėsi Klaipėdos universitete.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.