aA
Centro sąjungos narė Jūratė Matekonienė Chat'u Delfi pokalbių svetainėje buvo patenkinta. Seimo narė džiaugėsi, jog chat'e dalyvauja daug rimtų žmonių. Tačiau neslėpė ir savo nusivylimo chat'e kvailiojančiais asmenimis.
"Aš manau, kad reikėtų į viską žiūrėti daug rimčiau, juk gyvenimas yra daug problematiškesnis", - po chat'o svarstė J.Matekonienė.

Chat'as Delfi pokalbių kambaryje Seimo narei taip pat padėjo geriau suprasti, kokia yra dabartinė situacija Lietuvoje:

"Jeigu žmonės gali sau leisti taip kvailioti, tai vadinasi jie dar neblogai gyvena", - pažymėjo Chat'o viešnia bei pabrėžė, kad nemandagūs klausimai jos neišgąsdino ir tokio tipo Chat'e ji mielai sudalyvautų dar kartą.

Na, o šiandieninėje internetinėje konferencijoje Jūratei Matekonienei daugiausia teko atsakinėti į ekonominius klausimus.

Ji pasisakė už PVM 9 procentų tarifo grąžinimą šilumos energijai.

Tapusi Seimo nare antrą kartą, žadėjo skatinti informacinių technologijų verslo vystymąsi.

Į patį opiausią klausimą apie deficitinį šalies biudžetą Jūratė Matekonienė atsakė, jog pirmiausia reiktų sustabdyti totalinį vogimą iš biudžeto per valstybinius užsakymus bei viešus pirkimus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.