aA
Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų lyderio Gabrieliaus Landsbergio neįtikina buvusio Liberalų sąjūdžio pirmininko Eligijaus Masiulio gynyba politinės korupcijos byloje.
Gabrielius Landsbergis
Gabrielius Landsbergis
© DELFI / Domantas Pipas

„Manęs tai visiškai neįtikina ir, iš tikrųjų, net nesmagu klausyti tų visų paaiškinimų. Mes gyvename XXI amžiuje ir visi žinome, kad pinigai skolinami per notarą, registruojant sutartis, pasirašant dokumentus“, - BNS antradienio vakarą sakė G.Landsbergis.

„Aš sunkiai galėčiau būti įtikintas, kad tai yra paskola“, - pridūrė jis.

G.Landsbergis teigė pasitikintis dabartine Liberalų sąjūdžio vadovybe.

Visgi jis teigė, kad liberalai neturėtų eskaluoti E.Masiulio pareiškimų kaip teisingų, nes tai dar labiau pakenks partijos pozicijoms prieš artėjančius Seimo rinkimus.

„Visgi aš nesiimsiu jų mokyti, žmonės išmintingi ir patys priims tuos sprendimus“, - sakė konservatorius.

Kyšininkavimu, prekyba poveikiu ir neteisėtu praturtėjimu įtariamas buvęs Liberalų sąjūdžio lyderis eksparlamentaras Eligijus Masiulis antradienį pareiškė pinigus iš „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio pasiskolinęs.

Komentuodamas dar didesnį pinigų kiekį, teisėsaugos rastą pas jį namuose, E.Masiulis tikino, kad tai - jo ir giminaičių santaupos būsimoms investicijoms į nekilnojamojo turto projektus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.