aA
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sakė dar nepriėmęs sprendimo dėl to, ar dalyvauti 2018 metų prezidento rinkimuose.
Vladimiras Putinas
© Sputnik/Scanpix

„Aš kol kas sau nieko nenusprendžiau“, – sakė V. Putinas interviu tarptautiniam informaciniam holdingui „Bloomberg“.

Jis pabrėžė, kad „reikia pereiti šiuos (parlamento) rinkimus, pažiūrėti į rezultatus“.

„Ir net po to mūsų lauks dar beveik dveji metai. Todėl kalbėti apie tai absoliučiai per anksti. Žinote, šiuolaikiniame, greit besikeičiančiame pasaulyje kalbėti apie tai paprasčiausiai žalinga“, – sakė V. Putinas.

Jis pažymėjo, kad „reikia dirbti, siekti to, kad būtų realizuoti planai ir uždaviniai, kuriuos mes sau kėlėme, siekti žmonių gyvenimo lygio kilimo, ekonomikos, socialinės sferos vystymosi, šalies gynybinių pajėgumų didinimo“.

„Priklausomai nuo šių uždavinių sprendimo paskui žiūrėsime, kaip organizuoti prezidento rinkimų kampaniją 2018 metais ir kas turi joje dalyvauti“, – paaiškino Kremliaus vadovas.

„Taip, žinoma, remiuosi tuo, kad būsimasis lyderis turi būti pakankamai jaunas žmogus, bet – subrendęs“, – pridūrė 63 metų V. Putinas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.