aA
Sekmadienį, apie 14.30 val., Druskininkų savivaldybės teritorijoje, kelyje Leipalingis-Veisiejai, netoli Leipalingio miestelio įvykusioje avarijoje susidūrė mikroautobusas ir du lengvieji automobiliai - „Audi“ bei „VW Passat“.
Didelė avarija kelyje Leipalingis-Veisiejai – sužaloti 6 žmonės, kaltininkas neblaivus
© R. Sadausko nuotr.

Kaip informuoja ugniagesiai-gelbėtojai, avarijos vietoje dirba gausios medikų ir gelbėtojų pajėgos. Avarija įvyko maždaug 1 km nuo Leipalingio.

Iš viso, pirminiais duomenimis, sužaloti penki asmenys.

Tris iš jų, prispaustus automobiliuose, vaduoja ugniagesiai. Kol kas neskelbiama, kas galėjo būti avarijos priežastimi.

Avarija slidžiame nuo lietaus kelyje įvyko tuomet, kai, pirminiais duomenimis, neblaivaus, neturinčio vairuotojo pažymėjimo vyriškio vairuojamas „Audi“, važiavęs nuo Veisiejų Leipalingio link, nuokalnėje prieš sankryžą, ties įvažiavimu į Leipalingio miestą, lenkė priešais važiavusį mikroautobusą VW ir susidūrė su iš priekio nuo Leipalingio atvažiuojančiu „VW Passat“.

Iš viso sužaloti net šeši asmenys, tris iš jų, prispaustus „VW Passat“ ir „Audi“ automobiliuose, išvadavo ugniagesiai-gelbėtojai.

Medikų pagalbos, pirminiais duomenimis, prireikė trims „Audi“ važiavusiems asmenims - vairuotojui, keleivei ir keleiviui, dviem „VW Passat“ keleiviams bei mikroautobuso vairuotojui.

Sužeistųjų gyvybei pavojaus, pirminiais duomenimis, nėra.

Kuriam laikui buvo apsunkintas eismas tame kelio ruože.

Druskininkų policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.