aA
Po Oklahoma Sityje (JAV) įvykusio incidento policijos tyrėjams moteris pasiaiškino nužudžiusi dukterį bandydama išvaryti ją apsėdusį demoną, rašoma koco.com.
Itin religinga motina sugrūdo kryžių į „apsėstos“ dukters gerklę
© Shutterstock

Policijos pareigūnai praneša apie sekmadienį po pietų viename iš miesto kvartalų rastą negyvą 33 metų Genevą Gomez. Duodama parodymus policijai, Juanita Gomez sakė, kad jos dukterį Genevą buvo apsėdęs demonas. Nusikaltimą tiriantys pareigūnai informavo, kad ant rastos negyvos Genevos Gomez krūtinės buvo padėtas didelis kryžius.

Juanita Gomez pareigūnams papasakojo, kad ištisą savaitę dukterį buvo apsėdusi piktoji dvasia, todėl kelis kartus teko panaudoti jėgą prieš Genevą. Kaip pati tvirtina, ji kryžių ir medalioną grūdo į Genevos gerklę, kol iš dukters burnos ėmė plūsti kraujas.

Kaip rašoma policijos dokumentuose, Juanita Gomez stebėjo dukters mirtį, o tada paguldė ją kryžiaus poza.

Pasak tardytojų, Juanitos Gomez rankos buvo ištinusios, ant jų matėsi didelės mėlynės. Moteris paaiškino, kad jos atsirado dukteriai priešinantis pastangoms išvaryti ją apsėdusią piktąją dvasią.

J. Gomez bus pareikštas kaltinimas dėl pirmojo laipsnio žmogžudystės.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.