aA
Klaipėdietis Egidijus K., gim. 1984 m., turintis 11 metų vairavimo stažą, nesuvaldė 11 metų „BMW 320“: nulėkė nuo kelio, sudaužė autobusų stotelės paviljoną, išvartė muitinės sandėlių tvoras, nukirto priešgaisrinio šulinio dangtį ir atsitrenkė į dvi stovinčias puspriekabes.
Autobusų stotelių niokojimas nesibaigia: BMW šlavė viską savo kelyje
© DELFI

Avarija įvyko magistralėje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, Klaipėdos r., netoli Dauparų. Į avarijos vietą buvo iškviesti medikai, ugniagesiai-gelbėtojai, policijos pareigūnai.

Vyras per avariją nenukentėjo. Jis buvo blaivus. Iš pradžių aiškino, kad važiuojant pirma magistralės eismo juosta jis paspaudė greičio pedalą, tuo metu mašiną pagavo vėjo gūsis ir ji tapo nevaldoma.

Pamatęs, kad vėjo gūsio versija pareigūnų neįtikino, vairuotojas paaiškino, kad užsiplepėjo telefonu, o tada ir įvyko avarija.

Įvykį tiria Klaipėdos kelių policijos pareigūnai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.