aA
Birželio 15 d., 14.25 val., Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Panevėžio r., Smilgių sen., prie Sujetų kaimo, įvykęs eismo įvykis, yra prispaustų žmonių.
Nelaimė prie Sujetų kaimo: avarijoje sužeisti 8 žmonės, trys iš jų – sunkiai
© DELFI / Šarūnas Mažeika

Į įvykio vietą išsiųstos ugniagesių-gelbėtojų pajėgos.

Pasak Panevėžio apskrities policijos pareigūnų, prie Sujetų kaimo vairuotojas (gim. 1993 m.) nesuvaldė automobilio „Renault Laguna“ - mašina, nulaužusi turėklus, nulėkė nuo tilto į Liulio upelį.

Į upelį automobilis, kuriuo, policijos duomenimis, važiavo šešiese, įkrito apvirtęs. Sužeisti visi automobilyje buvę žmonės. Sunkiai nukentėjo jaunuolis (g. 1997 m.), keturiolikmetė ir dvylikametė, kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę. Vairuotojas ir kartu važiavę moteris (g. 1979 m.) ir vyras (g. 1977 m.) gydomi ambulatoriškai.

Vairuotojas buvo visiškai girtas, jam nustatytas sunkus girtumas - 2,75 prom.

Tačiau ketvirtadienį Lietuvos kelių policijos tarnyba patikslino šios avarijos detales: Įvykio metu nukentėjo aštuoni žmonės, važiavę šiuo automobiliu, tarp jų – 4 nepilnametės: vairuotojas, neblaivūs 36-erių moteris ir 39-erių vyras, 18 metų vaikinas bei 10, 11, 12 ir 14 metų mergaitės. Abi pastarosios, kaip ir 18-metis vaikinas, paguldyti į ligoninę. Vairuotojas, kuriam nustatytas sunkus 2,75 promilės girtumas, ir kuris teisės vairuoti neturi, uždarytas į areštinę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.