aA
Šeštadienį išrinkto Liberalų sąjūdžio pirmininko, Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus žmona Agnė Matulaitė socialiniame tinkle išsakė paramą savo vyrui.
Remigijus Šimašius ir Agnė Matulaitė
Remigijus Šimašius ir Agnė Matulaitė
© DELFI / Tomas Vinickas

„Laikykis ir laikyk vairą, mano meile. Ech... jei tik galėčiau... Jei tik galėčiau, prisirišus Tave kur nors nuo visko toli toli pabėgčiau... Kad galėtume ramiai auginti savo vaikus, obuolius, šuniuką. Na, gal dar braškes... Rašyti straipsnius ar net knygas... Tačiau, žinau, Tu ne toks. Tu čia esi ir liksi čia", - rašė A. Matulaitė.

„Tad, meile, bus dar daugiau visokių - puolančių ir ginančių, padlaižiaujančių ir išsigandusių, adekvačių ir nelabai. Laikykis. Ir žinok, ten, už tų prožektorių ir įjungtų kamerų, kažkur kamputyje, visada Tavęs lauksime mes - kaip tėvelio, kaip vyro, kaip tiesiog nuostabaus ir šilto žmogaus. Tau tereikia sugrįžti, kad pailsėtum. Nes net kai pasauliui Tu tebūsi dar vienas (eilinis) lyderis, Tu mums būsi visas Pasaulis", - pridūrė politiko žmona.

Šeštadienį vykusiame suvažiavime, kuriame dalyvavo ir A. Matulaitė, R. Šimašius buvo išrinktas nuolatiniu Liberalų sąjūdžio pirmininku. Jis partijai ėmė vadovauti pačiu sudėtingiausiu jai metu: buvusiam Liberalų sąjūdžio pirmininkui Eligijui Masiuliui pareikšti įtarimai dėl kyšininkavimo, prekybos poveikiu ir neteisėto praturtėjimo.

Manoma, kad mainais už partijos paramą „MG Baltic" koncernui rūpimais klausimais E. Masiulis paėmė 106 tūkst. eurų kyšį iš koncerno vieprezidento Raimondo Kurlianskio.

Kratos taip pat atliktos Liberalų sąjūdžio atstovo Rimanto Mikaičio namuose ir Gintaro Steponavičiaus paramos fondo direktoriaus Vytauto Toleikio namuose. R. Mikaitis vadovauja viešajai įstaigai „Laisvės studijų centras", kuri, kaip ir G. Steponavičiaus paramos fondas, yra gavusi paramos iš „MG Baltic".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.