aA
Pirmadienį, 9.28 val., Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kretingos r., Žalgirio sen., ties Rubulių kaimu, kelyje Kretinga–Kartena eismo įvykis, yra prispausta moteris.
Kretingos r. sudaužytame „Ford“ prispausta moteris, vilkikas nulėkė nuo kelio
© DELFI

Susidūrė lengvasis automobilis „Ford Focus“ ir vilkikas. Pastarasis po susidūrimo nulėkė nuo kelio.

Latvis vilkiko vairuotojas, važiavęs nuo Kretingos ir vežęs spintas, spėja, kad lengvojo automobilio vairuotoja užmigo arba jai sušlubavo sveikata.

Avarija įvyko staiga lengvajam automobiliui išvažiavus į priešingą eismo pusę. Pasak per avariją nenukentėjusio latvio, kitų mašinų nebuvo, kurias „Ford“ būtų galėjęs lenkti.

Iš metalo gniaužtų moterį išvadavo Kretingos ugniagesiai-gelbėtojai. Apie 60 metų moteris perduota medikams, ji skubiai išvežta į ligoninę.

Kretingos rajono policijos pareigūnai pradėjo tyrimą.

„Ford“ vairuotojai Kretingos ligoninėje diagnozuota politrauma ir daugybiniai kaulų lūžiai, po apžiūros pervežta į Klaipėdos universitetinę ligoninę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.