aA
Prancūzijos triguba olimpinė čempionė Mari Džous Perek (Marie-Jose Perec) po patirtų grasinimų vėlyvą trečiadienio vakarą paliko Sidnėjų ir gali būti, kad jau nebedalyvaus žaidynėse.
Jos agentė Anik Averinos (Annick Averinos) sako, kad į Perek kambario duris viešbutyje pasibeldė vyras ir apsimetęs, kad atnešė jai siuntinį, pagrasino, jog suras Mari bet kurioje vietoje ir jai išsigelbėti nepadės net policija.

Perek sugebėjo išstumti nepažįstamąjį už durų ir tuojau pat nusprendė palikti viešbutį. Sportininkė išvyko nežinoma kryptimi, tokiu būdu sukeldama abejones dėl savo dalyvavimo Olimpiados 400 metrų bėgime.

32 metų Perek, 1996 m. Atlantoje vykusiose Olimpinėse žaidynėse laimėjusi 200 ir 400 metrų bėgimo distancijas, dar tik atvykusi į Sidnėjų atsisakė viešai kalbėti. Ji išvengė Prancūzijos atletų komandai surengtos konferencijos antradienį.

Bėgikė taip pat atsisakė prisijungti prie savo komandos treniruočių stovykloje Sidnėjaus priemiestyje Narabyne. Vietoj to Perek kartu su savo vokiečių treneriu Volfgangu Mejeriu (Wolfgang Meier) treniravosi slaptoje vietoje.

Sportininkės komentarus galima rasti tik jos tinklapyje (mariejoperec.com), kur Perek skundžiasi “žurnalistų skleidžiamais gandais”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.