aA
Sekmadienį, apie 12.20 val., netoli Dotnuvos (Kėdainių r.) iš kapinių aikštelės išvažiavęs automobilis "Audi" užkirto kelią vilkikui. Pastarojo vairuotojas bandė išvengti susidūrimo, tačiau vis tiek kliudė lengvąjį automobilį.
Iš kapinių išvažiavęs lengvasis automobilis užkirto kelią vilkikui
© Lietuvos automobilininkų sąjungos nuotr.

Kaip DELFI pranešė Lietuvos automobilininkų sąjunga, avarija įvyko kelyje Dotnuva-Kėdainiai, kai "Audi" vairuotojas neapdairiai išvažiavo iš kapinių aikštelės į pagrindinį kelią. Tai pamatęs vilkiko MAN, kuriuo buvo vežami runkeliai, vairuotojas, vengdamas susidūrimo, į priešpriešinio eismo juostą, kur tuo metu, laimei, nieko nebuvo. Tačiau visiškai išvengti susidūrimo nepavyko - vilkikas kliudė priekinę lengvojo automobilio dalį.

Sužalota "Audi" keleivė, sėdėjusi ant galinės sėdynės. Kitus automobilyje buvusius žmones nuo rimtesnių sužalojimų išgelbėjo saugos pagalvės ir diržai.

Greitoji pagalba sužeistąją išvežė į ligoninę.

Vilkiko vairuotojo dėka buvo išvengta šoninio smūgio į lengvojo automobilio šoną (tada pasekmės galėjo būti daug baisesnės).


www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.