aA
Dalia Valentienė palieka Seimo pirmininkės atstovės spaudai pareigas. Nuo penktadienio Loretos Graužinienės patarėju ryšiams su visuomene pradeda dirbti Rosvaldas Gorbačiovas.
Loreta Graužinienė
Loreta Graužinienė
© DELFI / Šarūnas Mažeika

„Aš esu profesionalas ir jei mano paslaugų, mano patirties ir žinių reikia, aš tikiuosi, kad būsiu naudingas Seimo pirmininkei“, - BNS penktadienį sakė R.Gorbačiovas.

Pastaraisiais metais R.Gorbačiovas sakė dirbęs finansų ministro Rimanto Šadžiaus patarėju, Nacionaliniame kraujo centre, taip pat vadovavęs moterų krepšinio komandai „Kibirkštis“.

Per savo karjerą jis yra dirbęs LNK ir TV3 televizijose, buvo įvairių įmonių, bankų atstovu spaudai, yra dirbęs nušalintojo prezidento Rolando Pakso komandoje.

Iš pareigų pasitraukusi D.Valantienė tolimesnių savo karjeros planų neatskleidė.

„Labai vertinu patirtį, įgytą dirbant Seimo pirmininkės atstove spaudai, bet gyvenimas teikia daugiau iššūkių ir noriu savo jėgas ir patirtį išbandyti kitur“, - BNS sakė D.Valentienė.

Taip pat nuo rudens sesijos pradžios Seimo pirmininkės visuomeniniu patarėju užsienio ir tarptautiniais klausimais tapo ambasadorius ypatingiems pavedimams Kęstutis Kudzmanas.

K.Kudzmanas yra buvęs ambasadoriumi Turkijoje, Azerbaidžane, anksčiau yra dirbęs Lietuvos ambasados Maskvoje ministru-patarėju ekonomikos klausimais, Užsienio reikalų ministerijos Administracinio departamento direktoriumi, taip pat Rytų Europos ir Vidurinės Azijos departamento ambasadoriumi ypatingiesiems pavedimams.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.