aA
Rugsėjo 28 d., apie 20 val., Kaune, V. Krėvės pr. ir Kovo 11-osios gatvių sankryžoje, Patrulių rinktinės pareigūnams stabdant automobilį „Ford Mondeo“, šio vairuotojas nepakluso reikalavimui sustoti ir sprukdamas V. Krėvės pr., ties namu Nr. 48, atsitrenkė į stovinčius automobilius „Renault Laguna“ bei „Audi A6“.
Kaune nepilnametis vairuotojas nuo policijos bėgo daužydamas automobilius
© Kauno aps. VPK

Netrukus pareigūnai sulaikė automobilį „Ford Mondeo“ vairavusį nepilnametį (gimusį 1998 m.). Transporto priemonė, kuri neapdrausta ir kuriai neatlikta techninė apžiūra, priverstinai nuvežta į automobilių saugojimo aikštelę.

Atvežtas į Kelių policijos valdybą septyniolikmetis pareigūnams paaiškino, kad nepakluso reikalavimams ir nestojo todėl, kad neturi teisės vairuoti. Nepilnametis patrauktas administracinėn atsakomybėn, jam surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Vaikinas perduotas artimiesiems.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.