aA
Paskutinės rugsėjo dienos alsuos tikra rudeniška gaiva. Danguje ir debesys plauks, ir saulė šyptels. Pirmomis spalio dienomis saulę keis debesys ir atvirkščiai, temperatūra bus šiek tiek didesnė.
Orai: bus saulėta, bet rudeniškai vėsu
© DELFI / Tomas Vinickas

Antradienį šiaurės vėjas dangumi gins debesis, kritulių nenumatoma. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, bus giedra. Termometrai fiksuos 7–8 laipsnius šilumos. Dienos metu dangus apsiniauks, numatoma 13–14 laipsnių temperatūra. Šiauliuose vyraus nedidelis debesuotumas. Naktį ir ryte temperatūra sieks 9, dieną 13 laipsnių. Pajūryje vyraus giedras dangus. Nakties ir ryto metu temperatūra sieks 9 laipsnius. Įdienojus švies saulė, oras šils iki 15 laipsnių.

Trečiadienį lepins saulės spinduliai, naktis bus vėsi. Pūs vakarų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, bus apie 6–8 laipsnius šilumos. Diena numatoma saulėta, oras šils iki 13–14 laipsnių. Šiauliuose nakties dangumi plauks debesys, rytas išauš giedras. Temperatūra sieks 5–7 laipsnius šilumos. Įdienojus dangus bus giedras, temperatūra iki 14 laipsnių. Pajūris taip pat mėgausis dangaus žydryne. Naktį ir ryte bus apie 6–8, dieną apie 15 laipsnių šilumos. Vakarėjant numatomas debesuotumas.

Ketvirtadienis, pirmoji spalio diena, bus apniukusi, kritulių tikimybė menka. Pūs gūsingas vakarų vėjas. Vilniuje ir Kaune, vyraus debesuotumas. Nakties ir ryto metu temperatūra svyruos tarp 6–8 laipsnių. Dieną oras šils iki 14 laipsnių. Šiauliuose dangus taip pat bus apniukęs. Pirmoje paros pusėje numatoma 9–11 laipsnių temperatūra. Dieną oras šils iki 13 laipsnių. Pajūryje pūs smarkus vėjas, dangų gaubs debesys. Termometrai fiksuos 13–14 laipsnių.

Penktadienį dangus ir vėl išsigiedrins, pasisuks šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, termometrai fiksuos 10–12 laipsnių. Dienos metu danguje švies saulė, bus apie 15 laipsnių šilumos. Šiauliuose visą parą vyraus giedras dangus. Naktį ir ryte bus apie 10, dieną apie 14 laipsnių šilumos. Pajūryje, nakties ir ryto metu, temperatūra sieks 12 laipsnių, bus giedra. Įdienojus saulės spinduliai orą sušildys iki 15.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį dangus taip pat bus saulėtas. Naktys numatomos gaivios, o dienomis temperatūra šiek tiek padidės.

gismeteo.lt