aA
Pareigūnai informuoja, kad šie sulaikyti įtariamieji nusikaltimą padarė itin įžūliai – vidury „baltos dienos“ judriame Savanorių pr. Rugsėjo 25 d. apie 15 val. Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai Savanorių pr., šalia visuomeninio transporto stotelės, pastebėjo, kaip jauni vyrai tempia už rankos pagyvenusį vyriškį kioskų link.
Vilniuje sulaikyti įtariami plėšikai
© Vilniaus apskr. VPK nuotr.

Pareigūnai įtarė, kad daromas nusikaltimas, todėl nedelsdami nuskubėjo prie prekybos kioskų ir sulaikė du vilniečius – V. K. (gimusį 1980 m.) ir M. J. (gimusį 1985 m.).

Pas vieną sulaikytųjų buvo rasta šešiasdešimt šešerių metų nukentėjusiojo asmens piniginė su pinigais ir dokumentais. Visi buvo pristatyti į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pareigūnai mano, kad šie asmenys padarė ir daugiau panašių nusikaltimų Vilniuje, ypatingai Naujamiesčio, Naujininkų ir Savanorių per. apylinkėse. Asmenis, nukentėjusius ar turinčius duomenų apie šių vyrų nusikalstamą veiką, pareigūnai prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą tel. (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.