aA
Vyras, negavęs socialinės pašalpos, pirmadienį atėjo į Kalifornijos socialinės apsaugos skyrių, šovė į galvą apsaugininkui ir ramiai pasidavė policijai, pranešė pareigūnai.
Liudininkai pasakojo, kad užpuolikas, įvardijamas kaip 52 metų Tou Tong Xiongas (Tou Tong Siongas), žmonių pilname skyriuje pasirodė su pusiau automatiniu pistoletu ir nuėjo tiesiai prie uniformuoto apsaugininko Vincente Pacificaro (Vinsento Pasifikaro), kuriam du kartus šovė į smilkinį.

Tada įtariamasis padėjo ginklą ant apsaugininkų stalo, išėjo iš pastato ir tuoj pat buvo suimtas.

56 metų V. Pacificaras nugabentas į ligoninę, kur buvo pripažintas mirusiu. Per incidentą sužeisto kito žmogaus, 70 metų Qu Hui Huango (Čiu Hui Huango) būklė gera.

Sakramento policijos atstovas spaudai sakė, kad policininkai įtariamąjį rado stovintį prie Socialinės apsaugos skyriaus durų ir kad jis nesipriešindamas pasidavė.

Atstovas spaudai pridūrė, kad Tou Tong Xiongas tikriausiai neseniai skundėsi dėl sprendimo neteikti jam socialinės pašalpos, bet kol kas neaišku, ar tai buvo nusikaltimo motyvas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.