aA
Skrodimas nepadėjo nustatyti, nuo ko mirė moteris, kurios kūnas be rankų, kojų ir galvos buvo aptiktas lagamine kambaryje viename name Peterbore (Anglija), kurį nuomojosi 57 metų Vytautas Jokubauskas.
Vytautas Jokubauskas
Vytautas Jokubauskas
© Policijos nuotr.

Pareigūnams taip pat dar nepavyko nustatyti aukos tapatybės. Šiuo metu jie ieško V. Jokubausko 40-metės sugyventinės lietuvės. Moteris yra liekno kūno sudėjimo, juodų plaukų, pranešė Kembridšyro grafystės policija.

Policija taip pat ieško ir trūkstamų aukos kūno dalių. Pirmadienį jų ieškota žolėse prie vietos žaislų parduotuvės. „Pareigūnams dar nepavyko nustatyti aukos tapatybės. Vyksta tyrimas. Taip pat ieškoma trūkstamų kūno dalių“,– sakė policijos atstovas.

Skelbiama, kad V. Jokubauskas buvo sulaikytas sekmadienį, apie 17 val., ir šiuo metu yra laikomas „Thorpe Wood“ policijos nuovadoje Peterbore.

Moters kūnas buvo rastas penktadienį apie pusę pirmos dienos viename iš „Mayor's Walk“ gatvėje esančių namų, kuriame V. Jokubauskas nuomojosi kambarį. Kaimynai paskambino namo savininkui ir ėmė skųstis dėl nepakeliamos smarvės.

Anglija.lt