aA
Pirmadienį kelyje Kaunas-Jurbarkas net du kartus į kraupias avarijas iškviesti ugniagesiai. Diena iš geležies gniaužtų išlaisvinę du žmones, vakare ugniagesiai iš metalo laužu virtusio automobilio vadavo vyrą. Abiejose avarijose nukentėjo po tris žmones.
Avarija kelyje Kaunas-Jurbarkas
Avarija kelyje Kaunas-Jurbarkas
© Policijos nuotr.

Pirmadienį, apie 15 val., Jurbarko r., sankryžoje prie Šilinės (Skirsnemunės sen.) per avariją stipriai sužaloti trys žmonės, nepataisomai sudaužyti du automobiliai.

Vakare, 21.48 val. avarija įvyko Kauno rajone, tačiau tame pačiame kelyje Kaunas - Jurbarkas (25 km.).

Bendruoju pagalbos telefonu buvo gautas pranešimas, kad per avariją yra sužeistų žmonių, vienas jų prispaustas.

Atvykus pagalbai paaiškėjo, kad susidūrė „Toyota Avensis“ ir „VW Golf III“.

Pirminiais duomenimis, nuo Kauno link Jurbarko važiavo automobilis „VW Golf“, vairuojamas vyriškio (gimusio 1984 m.), kuris sankryžoje su privažiavimu prie Bubių k., sukdamas į kairę nedavė kelio ir susidūrė su lygiareikšmiu keliu, Kaunas-Jurbarkas-Šilutė-Klaipėda, nuo Jurbarko link Kauno tiesiai važiavusiu automobiliu „Toyota Avensis“, vairuojamu vyriškio (gimusio 1970 m.).

Automobilyje „VW Golf“ buvo prispaustas vairuotojas. Panaudoję hidraulinę įrangą ugniagesiai išlaisvino žmogų ir perdavė jau laukusiems medikams.

Eismo įvykio metu sužaloti abiejų automobilių vairuotojai ir automobilio „VW GOLF“ keleivė (gimusi 1990 m.), kurie buvo pristatyti į gydymo įstaigą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.