aA
Draugiškose "Visuomenės" ir "Politikų" futbolo varžybose kandidatai į Seimą nesublizgėjo. "Mes iš paskutiniųjų stengiamės kovodami už visuomenę, jos interesus, o ši įspiria mums penkis įvarčius. Ir tai vadinasi dėkingumas?" - juokais piktinosi žurnalistas ir kandidatas į Seimo narius Vytautas Kvietkauskas. Draugiškos kandidatų į Seimą ir visuomenės atstovų futbolo varžybos vakar vyko jau 13 metų statomame Vilniaus ieškinės stadione.
Politikai
© "Lietuvos žinios"
Politikų komandą sudarė įvairių partijų nariai - liberalai Gintautas Babravičius ir Alvydas Medalinskas, centristai Vidmantas Staniulis ir Algis Čaplikas, socialliberalai Artūras Paulauskas, Gediminas Dalinkevičius, Vytautas Kvietkauskas, LDDP narys Gediminas Kirkilas ir kiti.

Jie susikovė su "visuomene" - "Žalgirio" legenda Rimu Turskiu, aktoriumi Rolandu Kazlu, jaunimo muzikos grupės "Biplan" nariais. "Skirtingos politinės pažiūros žaisti netrukdė. Svarbiausia meistriškumas, - sakė G.Dalinkevičius. - Matot, kiek dabar politinių debatų - visa tai treniruotės".