aA
Prestižinio Vakuverio priemiesčio gyventojams, norintiems įteikti Kalėdų dovanas savo šiukšlių surinkėjams, patariama tai padaryti asmeniškai.
Pasak policijos, gauta pranešimų, kad populiariosios knygos "Kaip Grinčas vogė Kalėdas" herojus "veikia Vakarų Vankuveryje", kur vagia šalikelėse paliktas gyventojų dovanas miesto šiukšles ir atliekas renkančios tarnybos darbuotojams.

"Iki šiol nežinoma kaip toli yra pažengę nusikaltėliai, nes nei dovanos davėjas nežinos, ar jo staigmena pasiekė adresatą, nei adresatas kada nors sužinos, kad jam buvo palikta dovana", - sakoma policijos pareiškime.

Pasak policijos, pareigūnams kartą pavyko sustabdyti automobilį, kuriuo važiavo įtariamieji pakelių dovanų vagys, tačiau kaltinimai jiems nebuvo pateikti, nes nebuvo įrodymų, kad jų automobilyje rastos dovanos buvo vogtos.

"Vakarų Vankuverio Policijos departamentas pataria dosniems rajono gyventojams, kurie nori atsidėkoti sunkiai dirbantiems darbininkams, savo dėkingumą išreikšti asmeniškai",- sakoma policijos pareiškime.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.