aA
Panevėžyje sulaikyta įtariamoji narkotikų platinimu, norėdama sunaikinti įkalčius, bandė praryti paketėlį su heroinu. Narkotikų laikymu ir platinimu įtariamą 37 metų Margaritą Balčiūnienę Kriminalinės policijos biuro Organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos (ONTT) ir Panevėžio Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai sulaikė praėjusią savaitę.
Heroinas
Heroinas
Per kratą M.Balčiūnienės drabužių kišenėje buvo rastas polietileninis paketėlis su gelsvos spalvos milteliais.

Pasak Policijos departamento atstovės spaudai, pareigūnams surašinėjant kratos protokolą, antrankiais surakinta M.Balčiūnienė bandė praryti pas ją rastąjį paketėlį. Moteris burna stvėrė ant stalo gulėjusį paketėlį ir bandė jį draskyti dantimis. Tačiau savo sumanymo ji įgyvendinti nespėjo.

Atlikus cheminę miltelių ekspertizę paaiškėjo, kad M.Balčiūnienę rastoji medžiaga yra geros kokybės - 63 proc. grynumo - heroinas. Išimtojo heroino būtų pakakę pagaminti apie 30 dozių kvaišalų.

M.Balčiūnienei Panevėžio VPK iškėlė baudžiamąją bylą

Nuo 1999 metų šiai panevėžietei jau buvo iškeltos 4 baudžiamosios bylos dėl narkotinių medžiagų platinimo. Visos ankstesnės bylos šiuo metu yra sujungtos į vieną ir yra teisme.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.