aA
Visa tai matė moters vyras Danas ir jos įstaigos darbuotojas Brentas Henley.

“Aš tik išėjau į lauką su jais pakalbėti. Apsisukau ir pajutau kažką keisto. Tai nebuvo panašu į pliaukštelėjimą ar smūgį. Iš pradžių nesupratau kas atsitiko”, - pasakojo C.Moore.

“Jeigu ji nebūtų tokia aukšta, jis būtų per ją laisvai peršokęs. Priekinės elnio kanopos praskrido aukštai virš jos galvos, tačiau galinės – užkliudė. Tai buvo didelis elnias”, - pasakojo moters vyras.

Pasak jo, gyvūnas užšoko ant automobilio kapoto, nuo jo stryktelėjo tolyn ir dingo.

“Nežinau, kurs jis “nuskrido”. Man tai nerūpėjo, nes ant žemės gulėjo mano žmona. Tada buvau labai išsigandęs, tačiau dabar tai atrodo juokinga”, - sakė jis.

Į įvykio vietą buvo iškviesti paramedikai, policijos ir gyvūnų kontrolės tarnybos pareigūnai. Moteris buvo apžiūrėta, tačiau važiuoti į ligoninę jai neprireikė.

“Kas galėjo patikėti, kad tai gali įvykti ir dar vidury miesto? Manau, nusipirksiu loterijos bilietą”, prisipažino C.Moore.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.