aA
McDonalds kompanija, stengdamasi dar labiau sutaupyti savo klientų laiką, tam tikrai vartotojų grupei suteiks galimybę mokėti už maistą tuo pačiu būdu kaip jie moka, pavyzdžiui, už važiavimą greitkeliais. Automobiliuose įtaisomus specialius daviklius, kurių dėka automatiškai nuskaitoma pinigų suma ir galima tiesiog nesustojus pravažiuoti mokesčių rinkimo postus keliuose, tikimasi panaudoti ir mokėjimui už maistą.
Penki McDonalds restoranai Orange apygardoje Kalifornijoje įsirengs antenas, identiškas antenoms stovinčioms keliuose, kurių priimtų signalų iš automobilių daviklių pagrindu vėliau bus pateikiama galutinė sąskaita už maistą tiems vartotojams, kurie jau gauna panašias sąskaitas iš greitkelius prižiūrinčios agentūros.

Manoma, kad šis naujas projektas, pradėsiantis veikti kovo mėnesį, sulauks tikrai didelio populiarumo. Kaip teigia McDonalds atstovas Antonio Hernandesas, dėl šiuolaikinio gyvenimo būdo dinamiškumo kiekviena galimybė taupyti laiką išvengiant eilių prie McDonalds restoranų turėtų būti tikrai sveikintina. Šios idėjos sumanytojai tikisi, kad naujasis jų projektas leis vartotojams sutaupyti apie 15 minučių.

Iškyla tik vienas klausimas - ar tai reiškia, jog asmuo pavogęs mašiną su davikliu, galės džiaugtis McDonalds maistu nemokamai ir dar sutaupys 15 minučių?

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.