aA
“Microsoft” ir “Ensemble Studios” pranešė perkeliančios realaus laiko strategijos “Age Of Mythology” išleidimą į 2002 m. rugsėjį. Toks sprendimas motyvuojamas sunkumais, kurių kilo dėl kai kurių naujojo žaidimo variklio elementų derinimo.
„Age Of Mythology“
Neoficialiai populiariosios “Age Of Empires” serijos tęsiniu laikomas “Age Of Mythology” nemažai skirsis nuo savo pirmtakų - žaidimo aplinka nebebus statiška, ją bus galima įtakoti. Interaktyvus žaidimo pasaulis leis formuoti aukštumas bei užtvindyti žemumas, tokiu būdų išradingiems virtualaus pasaulio karvedžiams atverdamas naujas kovos taktikos pasirinkimo galimybes. Vienai iš devynių kultūrinėms Graikijos, Normanų ir Egipto grupėms priklausančių civilizacijų vadovaujantis žaidėjas kritiniais momentais galės šauktis dievų pagalbos, tačiau su religija susiję elementai “Age Of Mythology” nebus tokie ryškūs kaip žaidimuose “Black & White” ir “Populous”.

Dauguma “Age Of Mythology” objektų ir karinių dalinių ketinama kurti “Age Of Empires II: Age Of Kings” pavyzdžiu, pritaikant jų išvaizdą vaizduojamam laikotarpiui.

Daugiau informacijos apie šį žaidimą galima rasti jo oficialiame tinklapyje (www.microsoft.com/games/PC/ageofmythology.asp).