aA
„McAfee VirusScan” tapo pirmuoju pasaulyje antivirusinės apsaugos produktu, gavusiu sertifikatą apsaugoti „Microsoft Windows XP” operacinę sistemą. „McAfee“ programiniam produktui sertifikatą suteikė nepriklausoma pasaulinio apsaugos standartų nustatymo kompanija „ICSA Labs”.
"Windows XP"
"Windows XP" operacijų sistemos meniu "Start"
„ICSA Labs” produktų sertifikavimo programa garantuoja, kad bendrovės sertifikatą gavęs produktas pagal visuotinai pripažintus ir priimtus vertinimo kriterijus sumažina galimos žalos tikimybę, kylančią dėl kompiuterių ar kompiuterių tinklų virusų. Kad produktas pelnytų „ICSA Labs” sertifikatą, jis turi pademonstruoti gebėjimą apsaugoti kompiuterių sistemas nuo virusų įsiveržimo į vidinį tinklą, aptikti virusus pažeistose kompiuterių sistemose ir juos neutralizuoti, teigiama pranešime spaudai.
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.