aA
Britai smaginasi ištempdami ir sutraukdami veido raumenis ir taip sukurdami tikrai bjaurias grimasas.
Britai smaginasi: kaip atrodo veidas lekiant 240 km/h greičiu?
© Stopkadras

Tai tikrai nėra lengva užduotis, tačiau ji tampa kur kas paprastesnė lekiant 240 km/h greičiu – tai kuo puikiausiai pademonstravo vaizdo įraše nufilmuotas vyras.

Vaizdo įraše, kuris internetinėje erdvėje išplito tik per pastarąją parą, nors į internetinę svetainę buvo įkeltas 2013 metais, – matomas motociklu tuščiame kelyje dideliu greičiu be šalmo lekiantis vyras.

Kaip rašo „The Telegraph“, vyras palaipsniui didina greitį kol pagaliau pasiekia 240 km/h, o tada pakelia galvą virš motociklo priekinio stiklo tam, kad oro srovė būtų nukreipta jam į veidą.

20 sekundžių jaunas nuotykių ieškotojas gali pasijausti kaip tikras vaipymosi čempionas. Dalis jo veido plaikstosi vėjyje, atrodo, kad jo burna tuoj plyš.

Artėdamas prie nedidelio kaimelio jis sulėtina greitį.

Jei kartais šis siaubą keliantis vaizdelis jūsų neatbaidė ir jūs norėtumėte tai pakartoti patys, turėtumėte nepamiršti, kad be šalmo važiuoti 240 km/h greičiu yra draudžiama.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.