aA
Autobusiukas iš Lietuvos Vokietijoje rėžėsi į krovininį automobilį. Sužeisti visi 8 automobilyje buvę žmonės iš Lietuvos, sveikata sutrikdyta ir 3 žmonėms iš krovininio „Mercedes Transporter“.
Mdr.de nuotr.
Mdr.de nuotr.

Vokietijos visuomeninis transliuotojas MDR praneša, kad nelaimė įvyko prieš praėjusio ketvirtadienio vidurnaktį autostradoje A9, netoli Biterfeldo, esančio rytinės Vokietijos Saksonijos-Anhalto žemėje. Panašu, kad autobusiuko vairuotojas rėžėsi nestabdydamas.

Ugniagesių gelbėtojų atstovas televizijai sakė, kad keturis žmones - tris moteris ir ir vieną vyrą – teko vaduoti ugniagesiams. Visi žmonės patyrė sužeidimus.

mz-web.de duomenimis, vairuotojas ir šalia jo sėdėjęs keleivis sužeisti sunkiai, kiti – lengvai.

Pranešama, kad autobusiukas vyko iš Lietuvos, keleiviai greičiausiai susiruošė per šventes aplankyti artimuosius.

Žmonių gelbėjimo operacija buvo labai sudėtinga, nes nuo nelaimės vietos ligoninės yra gana toli. Teko pastatyti laikiną palapinę, kurioje sužeistiesiems buvo suteikiama pirmoji būtinoji pagalba.

A9 kelias Berlyno kryptimi buvo uždarytas, susidarė spūstys. Tik penktadienio paryčiais autostrada vėl buvo pravažiuojama.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.