aA
Elektrėnų policijos pareigūnai pradėjo aiškintis mįslingą incidentą prie vieno daugiabučio – net penkiolika jaunuolių, ginkluoti beisbolo lazdomis ir pagaliais, sumušė tris jaunus vyrus.
Kruvinos muštynės Elektrėnuose: 15 jaunuolių puolė beisbolo lazdomis
© Shutterstock nuotr.

Kaip pranešė Policijos departamentas, incidentas Elektrėnuose, Rungos gatvėje, prie vieno namo esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje įvyko sekmadienį apie 1 val. - apie 15 jaunuolių lazdomis ir pagaliais sumušė 27, 24 ir 28 metų vyrus.

Į medikus kreipėsi tik du nukentėjusieji – 24 metų vyrui diagnozuotas kūno sumušimas, suteikus medicinos pagalbą jis išleistas gydytis į namus. Tuo metu 28 metų nukentėjusiajam medikai diagnozavo rankos kaulo lūžį bei bei galvos traumą – jis paguldytas į ligoninę.

Pasak policijos, incidento metu buvo apgadinti du automobiliai – „Volvo CX 90“ ir „Volvo S80“.

Elektrėnų policijos viršininkas Andžejus Grudinskis sakė, kad dėl įvykio automobilių stovėjimo aikštelėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. „Akivaizdu, kad buvo sutrikdyta viešoji tvarka, dėl to ir pradėtas ikiteisminis tyrimas – įvykio aplinkybes mes dar tik aiškinamės“, – DELFI sakė jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.