aA
“Smashing Pumpkins” pagaliau pateikė savo paskutinį albumą, kurį jie patys vadina “partizaniniu”, prašydami draugų ir gerbėjų veltui išplatinti 25 dainas internete.
Grupė kolekciją išsiuntė 25 žmonėms su prašymu išplatinti dainas internete, “Machina II/Friends ir “Enemies of Modern Music”, viniliniame rinkinyje, kuriame yra trys 25 cm skersmens plokštelės ir viena dviguba 30 cm skersmens plokštelė. Melodijos MP3 formate jau pasirodė įvairiose interneto svetainėse, FTP tarnybinėse stotyse ir “Napster”.

Kaip pranešė “MTV News”, prie “Machina II” įrašytas teiginys, kad tai yra “paskutinis “F--- you” įrašų kompanijai, kuri nepanoro paremti jų taip, kaip derėtų”.

“Smashing Pumpkins” žadėjo išsiskirstyti šių metų gale. Vasario mėnesį jie išleido MACHINA/the machines of God.

1999 metais ture po klubus grupė atliko daug naujų dainų: "Glass' Theme," "Cash Car Star," "Speed Kills," "White Spider" and "Let Me Give the World to You."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.