aA
Frintono miestelio gyventojai net 50 metų neturėjo kur atsipalaiduoti. Jame nebuvo nė vienos aludės, mat puritoniška vietos valdžia bijojo, kad joms įsikūrus gyventojai nuolat keltų orgijas. Vis dėlto atsirado aktyvistų, perkalbėjusių konservatyvius valdytojus. Po pamaldų gyventojai dabar traukia į vienintelį miestelio barą.
Rinkimai

Jacquelyn Morrow Lewis Ledgerwood mirė liepos 15 d. Prieš tai ji spėjo iškelti savo kandidatūrą į JAV senatą. Moteris surinko 21 proc. balsų, pakankamą skaičių, kad būtų išrinkta.

Užuomarša

Vienas vairuotojas iš Miuncheno ryžosi sėsti prie vairo girtas. Avarijos jis nepadarė, tačiau tą patį atstumą teko sukarti du kartus. Nuvažiavęs 300 km jis pastebėjo, kad degalinėje paliko žmoną. Moteris, pasirodo, ištikima - net 5 valandas laukė grįžtančio džigito.

Rūkalius

Yra žmonių, bijančių skristi lėktuvu. Vienam studentui nervai taip pat neišlaikė. Leidžiantis orlaiviui į Getviko oro uostą, jis nuėjo parūkyti į lėktuvo tualetą. LŽktuvas iš tikrųjų vos nepatyrė avarijos, nes žioplys sukėlė tualete gaisrą. Juokingiausia, kad ugnį jis mėgino gesinti tualetiniu popieriumi.

Protestas

Viename Sibiro oro uostų daugiau nei 100 demonstrantų užtvėrė kelią lėktuvui. Jie protestavo prieš draudimą rūkyti lėktuvuose. Keistuoliai, juk orlaiviuose dar niekas nedraudžia gerti degtinės...

Pasilinksmino

Ak, tie turistai... taip atsipalaiduoja svečioje šalyje, kad jūra jiems pasidaro iki kelių. Vienas vaikinas Filipinuose buvo sučiuptas besišlapinantis viešoje vietoje. Teismo sprendimu vaikinas turės dvi savaites nešioti nepermatomą raištį ant akių. Kad jo nenusirištų, jį nuolat prižiūrės policininkai.

Stipruolis

Svorio kilnojimo čempionas Stanas Malloy nuvažiavo į treniruotes. Kaip jis nustebo pamatęs, kad kažkas į jo vietą aikštelėje pastatė automobilį. Sportininkas daug "neputojo", mestelėjo riebų keiksmažodį, o paskui ramiai priėjo prie "Rover mini" ir pakėlęs jį nuvertė į šalį.

Sukčius

78 metų Johnas Osoro Teksaso kalėjime atsėdėjo 14 mėnesių. Tokia bausme jis buvo nuteistas už machinacijas. Skaičių magija 14 virto 41, būtent tiek milijonų dolerių (164 mln. Lt) jis laimėjo loterijoje.

Smalsuolis

Į vieną Madrido ligoninių įsiveržė vagis. Vyras buvo labai smalsus, todėl nutarė atsigulti į lovą, kurioje guli nugaros skausmus kenčiantys ligoniai. Reikia manyti, tos lovos tikrai labai efektingos, nes nusikaltėlis užmigo. Rytą jį pažadino policininkai.