aA
Didžiosios Britanijos gyventoja pasiūlė save interneto aukcione “E-Bay”. Nurodžiusi startinę 250 tūkstančių dolerių (1 mln.Lt) kainą ji pažadėjo tapti paties dosniausio aukciono dalyvio žmona. Jau po paros už žavią 24 metų blondinę Kają Hammond buvo pasiūlyta 15 milijonų dolerių, tačiau “E-Bay” administracija anuliavo aukciono rezultatus.
Woman underwear
Administracijos įsitikinimu, žmogaus pardavimas yra amoralus dalykas, prilygstantis sielos pardavimu velniui.

K.Hammond nenusiminė ir rengiasi pasiūlyti save kituose aukcionuose. Merginą taip užvaldė savo vertės pajautimas, kad ji ketina užsiprašyti kaip galima daugiau. K.Hammond sako, kad ji yra labai užimta darbe, todėl nelieka laiko ieškoti vyro. O tokiu būdu ji išspręstų ir finansines, ir asmenines problemas.

Be to, K.Hammond neketina tekėti už turtingo ir nusenusio užsieniečio. Aukciono dalyviams iškelti gana griežti reikalavimai. Jaunikis turi būti sveikas britas, ne jaunesnis kaip 25 ir ne vyresnis kaip 35 metų. Tokių, kaip praneša dienraštis “Daily Record”, atsirado daugiau nei 600.

Visi jie atsiuntė K.Hammond laiškus su fotografijomis, todėl jai gali nebeprireikti pardavinėti save dar kartą - juk vertas vyras gali atsirasti ir tarp jų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.