aA
„Antiteroristinės operacijos“ pozicijų ir Ukrainos kariuomenės kontroliuojamų gyvenviečių apšaudymų intensyvumas yra akivaizdžiai sumažėjęs.
Separatistai Ukrainoje
Separatistai Ukrainoje
© AFP/Scanpix

Apie tai socialiniame tinkle pranešė „Antiteroristinės operacijos“ žiniasklaidos centras.

„Naktį nekontroliuojamos ginkluotos grupuotės iš minosvaidžių apšaudė mūsų pozicijas Debalcėvės rajone ir šalia esančias gyvenvietes“, - teigiama pranešime.

Kaip rašo UNIAN, „Antiteroristinės operacijos“ žiniasklaidos centras pranešė, kad apšaudymų išvakarėse vykdant planinį autotransporto patikrinimą šalia gyvenvietės Berezovoje esančiame blokavimo poste buvo apšaudyti Ukrainos kariai.

„Per apšaudymą sužeisti keturi kariai. Nukentėjusiems suteikta medicininė pagalba, jie evakuoti į sveikatos priežiūros įstaigas“, - teigiama pranešime.

„Trečią valandą nakties teroristai mėgino šturmuoti šį blokavimo postą. Dėl suderintų mūsų karių veiksmų atakai buvo pasipriešinta. Separatistai per parą neteko iki keturių asmenų.“

Žiniasklaidos centras patikslino, kad situacija „Antiteroristinės operacijos“ zonos Pietuose ir Donecko oro uoste yra kontroliuojama „Antiteroristinės operacijos“ pajėgų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.