aA
Spalio 19 d. vienuolikai asmenų Kinijoje teko sunerimti dėl savo gyvybės, kai liftas, kuriuo jie važiavo, labai greitai nusileido ir sustojo.
Situacija, į kurią nenorėtumėte pakliūti: išgelbėjo atsitiktinumas
© Stopkadras

Lifto durys atsidarė, tačiau prieš save lifte buvę žmonės išvydo plytų sieną.

Kaip rašo „The Nanfang Insider“, lifte įstrigę žmonės šaukėsi pagalbos, tačiau neišgirdo jokio atsakymo. Vaizdo stebėjimo kamera užfiksavo suglumusius keleivių veidus.

Laimei, vienas iš lifte įstrigusių keleivių turėjo įrankių, pasitelkus kuriuos buvo imtasi išsivadavimo darbų.

Praėjus vos penkioms minutėms lifto keleiviai jau bandė griauti sieną, panaudodami šiuos įrankius. Vienam keleiviui pavargus į jo vietą stodavo kitas.

Keleiviai savarankiškai griovė sieną apie valandą, kol jiems pavyko išgriauti siaurą skylę.

News.com.au rašo, kad vienas žmogus mėgino pralįsti pro šį plyšį, tačiau jame įstrigo. Jo galva ir pečiai vis dar styrojo iš lifto, kai šis ir vėl staiga pradėjo judėti.

Siaubo apimtiems lifto keleiviams pavyko išstumti vyrą pačiu laiku ir jis išvengė siaubingos mirties.

„Tai daryti buvo nepaprastai kvaila, nes galėjome paprasčiausiai atnaujinti lifto veiklą ir pakelti lifto kabiną į kitą aukštą. Tik laimingo atsitiktinumo dėka mes patikrinome vaizdo fiksavimo kamerų įrašus ir pastebėjome angoje įstrigusį vyrą“, - pasakojo liftų priežiūros meistras Long Vangas.

Vienas iš šiame lifte įstrigusių keleivių internetinėje svetainėje „Weibo“ pranešė, kad įstrigusiame lifte jis praleido keturias valandas. Taip pat jis pasipiktino, kad pastato savininkai neinformavo policijos apie įvykį, todėl buvo apsunkintas lifte įstrigusių keleivių išvadavimas.

Kinijos Guangdongo provincijoje su liftais susiję nutikimai yra gana dažni. Neseniai užsimušė liftu važiavęs universiteto studentas, o moteris iškrito pro 11 aukšte buvusio lifto avarinį išėjimą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.