aA
Spalio 19 d. apie 3 val. 30 min. Prienų r., Nešeikių k., namuose, lovoje, rastas 1997 m. gimusio jaunuolio kūnas su kirstinėmis žaizdomis galvoje ir kakle.
Tragedija Prienų r.: šešiolikmetį užkapojo senelis
© A.Stackevič nuotr.

ĮtariamasisV. V. (gimęs 1936 m.) – aukos senelis. Jis uždarytas į areštinę. Pirminiais duomeminis, sulaikytasis buvo blaivus.

Sulaikytas garbaus amžiaus vyras policijos pareigūnams teigė, kad paauglys su juo siaubingai elgėsi. Anot vyro, anūkas iš jo vogė pinigus, smurtavo.

Policijos pareigūnai informuoja, kad artimiausiu metu bus kreiptasi į teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo. Įvykio aplinkybes tiria Prienų policijos pareigūnai. Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūra.

Alytusplius.lt portalo žiniomis, Apie įvykį pranešė žuvusiojo motina. Nepilnametis gyveno kartu su motina, jos sugyventiniu ir nužudymu įtariamu seneliu.

Nei senelis, nei anūkas policijai iki šio įvykio nebuvo žinomi.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.