aA
Siekdamas išugdyti vaikų ir jaunimo pilietiškumo ir bendruomeniškumo jausmą, Lietuvos vaikų ir jaunimo centras (LVJC) organizuoja akciją „Gerų darbų diena“, tuo pačiu bus pažymėta stojimo į Europos sąjungą metų sukaktis bei Europos diena,- sakoma LVJC pranešime spaudai.
Pavasaris, aplinkos tvarkymas, darbininkai
Pavasaris, aplinkos tvarkymas, darbininkai
© DELFI
Akcija vyks gegužės 2-ąją dieną Lietuvos miestuose ir miesteliuose. Originaliausių gerų darbų autoriai bus apdovanoti LVJC (Konstitucijos pr. 25) gegužės 24-tąją dieną.

Vaikai ir jaunimas, norintys dalyvauti pilietinėje akcijoje ,,Gerų darbų diena” privalo suburti 3-6 žmonių komandą ir užpildę registracijos formą atsiųsti ją į Lietuvos vaikų ir jaunimo centrą.

2005 metų gegužės mėn. užsiregistravusios komandos atlieka gerus darbus savo šeimose, mokyklose, bendruomenėse ir kt. Geri darbai gali būti: pagalba, savanoriškas darbas, raginimas kitus gerai dirbti ir visa kita, kas aplinkiniams sukeltų nuoširdžią šypseną.

Komisija atrinks 20 įdomiausių, originaliausių gerų „darbų“, kurie bus išleisti šiai progai skirtame buklete.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.