aA
Penktadienį, apie 9.26 val., Klaipėdoje, Šilutės plente, pėsčiųjų perėjoje sunkiai sužalotas jaunas vyras. Maždaug porą valandų dėl jo gyvybės kovojo medikai, tačiau žmogus išgelbėti nepavyko.
Iki darbo likus vos pereiti gatvę – pasitiko mirtis
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Vyras ryte ėjo į darbą, nešinas didžiuliu plaktuku. Jam einant perėja, pirmoje ir antroje eismo juostose automobiliai sustojo praleisti pėsčiojo. Trečioje eismo juostoje automobilio „VW Sharan“ vairuotojas Dainius T., gim. 1975 m., nesustojo ir partrenkė Rimantą S., gim. 1976 m.

Klaipėdos energijos“ darbiniais rūbais apsirengęs žmogus ėjo į darbą kitoje gatvės pusėje. Sužalojo vyro būklė sunki. Gulėdamas ant asfalto vyriškis nerodė gyvybės ženklų. Pirminiais duomenimis, jam lūžo koja, stipriai traumuota galva. Vyras skubiai išvežtas į ligoninę. Kiek po  11-tos valandos medikai pareigūnams pranešė, kad pėsčiasis neišgyveno.

Klaipėdos kelių policijos biure pradėtas tyrimas. Pradiniais duomenimis vairuotojas buvo blaivus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.