aA
Ketvirtadienį, apie 17 val., Klaipėdoje, Nemuno gatvėje, įvyko neįprasta avarija. Lengvojo automobilio "Peugeot Partner" vairuotojas, privažiavęs prie nuleisto užkardo, pateko į avariją, kai į jo automobilio šoną įsirėžė šilumvežis.
Prie nuleisto užkardo klaipėdietis sugebėjo susidurti su šilumvežiu
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Užkardas ties įvažiavimu į laivų krovos kompanijos "Klaipėdos Smeltė" teritoriją buvo nuleistas, lėtai bėgiais važiuojantis šilumvežis leido garsinius signalus, kai staiga mašinistas Stasys pamatė, kad ant bėgių užvažiavo ir prie nuleisto užkardo sustojo lengvasis automobilis, kurio vairuotojas, pamatęs atpūškuojantį garvežį, bandė pajudėti atbulas, tačiau buvo vėlu. Transporto priemonės susidūrė.

Automobilio "Peugeot Partner" 58 metų vairuotojas Nikolajus per avariją nenukentėjo, buvo blaivus, tačiau nelipo iš mašinos, nes buvo labai sutrikęs ir susikrimtęs.

Leidus viršininkui jis tik trumpam buvo išvažiavęs iš teritorijos. Nuvežė žmonai raktus, o grįždamas sudaužė įmonės mašiną.

Jis dorai negalėjo paaiškinti, kaip tai atsitiko. 18 metų vairuojantis, alkoholio nevartojantis ir 10 metų įmonėje dirbantis vyriškis čia važiuoja kasdien. Žino, kad yra užtvaras, žino, kad prie jo visą laiką stovi keli apsaugos darbuotojai, tačiau kur jo mintys buvo avarijos metu, negalėjo atsakyti.

Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai užregistravo avariją, o vairuotojas gali būti nubaustas 100-200 litų bauda. Kol kas neaišku, kaip bus atlyginta šilumvežio prastovos žala.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.