aA
Jungtinėje Karalystėje leidžiamas didžiausias lietuvių skaitomas nemokamas lietuviškas savaitraštis „Tiesa“ padidino tiražą.
„Tiesa“ stiprina pozicijas
© DELFI

Nuo šiol kas savaitę skaitytojus visoje šalyje pasieks nebe 18 tūkst., o 25 tūkst. laikraščio egzempliorių.

Šiuo metu per savaitę „Tiesą“ perskaito 65 tūkst. lietuvių, padidinus tiražą skaitytojų ratas išsiplės net iki 90 tūkst.

Nemokamas savaitraštis platinamas ne tik lietuvių parduotuvėse ir bendruomenėse, bet ir prie populiariausių Londono metro stočių. Iki šiol laikraštį buvo galima rasti Eustono, Lewishamo, Tower Hillo, Ealing Broadway‘aus, Queensway‘aus, Tottenham Hale‘o, Charing Crosso, Victoria, Becktono bei Romfordo stotyse.

Netrukus „Tiesa“ pasieks skaitytojus dar arčiau jų namų ar darbo vietų. Laikraštis bus platinamas prie Charing Crosso, Ealing Broadway‘aus,  Eustono, Lewishamo, Queensway‘aus, Mile Endo, Tower Hillo, Victoria, Becktono,  Romfordo, Whitchapelo,  Holborno, Stepney Greeno, Bow Roado, London Bridge‘o, Temple‘o, Canada Watero, Elephant and Castle‘o, Bow Churcho ir Clapham South‘o stočių.

Jungtinėje Karalystėje dirba daug verslininkų, kuriems aktualu kuo plačiau reklamuoti savo paslaugas tiek savaitraštyje „Tiesa“, tiek portale tiesa.com. Dabar šis klientų poreikis bus patenkintas su kaupu – tiražas padidėjo, o kartu ženkliai išsiplėtė ir skaitytojų ratas.

Nuo rugsėjo skaitytojai gali įvertinti naują savaitraščio dizainą. Netrukus bus atnaujintas ir portalas tiesa.com, jame rasti naujausią informaciją apie Jungtinėje Karalystėje vykstančius renginius ir skaityti aktualias naujienas bus dar paprasčiau.

Rugsėjo viduryje savaitraštis „Tiesa“ švęs 6-erių metų gimtadienį. Per visus šiuos metus Jungtinės Karalystės lietuviai spėjo pamėgti ne tik kas savaitę leidžiamą laikraštį, bet ir naujienų portalą tiesa.com, kuriame naršyti galima jau ir naudojantis mobiliąja versija.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.