aA
Šią savaitę Klaipėdoje vienas po kito sulaikomi ir į areštinę uždaromi narkotinių medžiagų platinimu įtariami asmenys.
Klaipėdoje sučiupti heroino prekeiviai
© Shutterstock nuotr.

Ketvirtadienį Klaipėdos miesto apylinkės teismas, iš dalies patenkinęs Klaipėdos apygardos prokuroro pareiškimą dėl kardomosios priemonės skyrimo, 2 mėnesiams leido suimti 39 metų klaipėdietį, kuris įtariamas neteisėtu narkotinių medžiagų disponavimu ir platinimu. Prokuroras prašė įtariamajam skirti 3 mėn. suėmimo terminą, praneša Klaipėdos apygardos prokuratūra.

Įtariama, kad D. V., turėdamas tikslą parduoti ar kitaip platinti narkotines bei psichotropines medžiagas, šių metų rugsėjo 2 d. savo namuose Klaipėdoje laikė šviesios spalvos miltelius su, kaip įtariama, narkotine medžiaga heroinu bei kanapes ir jų dalis. Dalį šių narkotinių medžiagų įtariamasis Klaipėdos r. Trušelių kaime pardavė, kita dalis buvo rasta per kratą įtariamojo namuose bei jį sulaikant.

Du kartus teistas, šių metų kovo mėn. iš įkalinimo vietos grįžęs D. V. policijos pareigūnų buvo sulaikytas šių metų rugsėjo 2 d. popietę Klaipėdos rajono Trušelių kaime.

Rugsėjo 3 d. popietę uostamiesčio centre, įtariant labai didelio kiekio narkotinių medžiagų platinimu bei narkotikų kontrabanda sulaikytas dar vienas įtariamasis. Dėl jo suėmimo prokuroras į teismą kreipsis rugsėjo 5 d. 13 val.

Abu ikiteisminius tyrimus atlieka Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai, tyrimams vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.