aA
Ankstų ketirtadienio rytą ties Baltamiškio kaimu, Elektrėnų savivaldybėje, į griovį nuvirto sunkvežimis. Spėjama, kad jo vairuotojas užsnūdo, todėl nesuvaldė sunkiasvorės mašinos. Po avarijos paaiškėjo, kad norint iškelti sunkvežimį, teks laikinai uždaryti eismą kelio dalyje Vilnius - Kaunas.
Apvirtęs sunkvežimis sutrikdė eismą ties Vieviu
© Elektrėnų policijos komisariato nuotr.

Pranešimas apie avariją gautas apie 7 val. ryto, nors avarija įvyko mažiausiai pusvalandžiu anksčiau.

Apie avariją pranešė pro šalį važiavęs žmogus. Sunkvežimio „Renault“ vairuotojas buvo kabinoje. Į nurodytą vietą atvyko policijos pareigūnai ir medikai. Laimei, sunkvežimio su lenkiškais numeriais vairuotojas nebuvo sužalotas.

Ėmus spręsti, kaip ištraukti sunkiasvorę transporto priemonę, neliko nieko kito, kaip uždaryti eismą kelio Vilnius - Kaunas dalyje šalia Vievio. Tiesa, kol kad policija to nepadarė, nes ieškoma specialaus transporto, kuriuo būtų galima iš griovio ištraukti sunkvežimį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.