aA
Pirmadienį, 13.10 val., Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdos r. sav., Dovilų sen., Šernų kaime, už tilto įvyko eismo įvykis, yra prispaustas žmogus.
Šernų kaime savivartis į griovį nubloškė sumaitotą „VW Passat“
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Į įvykio vietą išskubėjo ugniagesių-gelbėtojų brigados iš Agluonėnų ir Gargždų. Gelbėjant automobilyje "VW Passat" prispaustą žmogų, ugniagesiams daug pastangų nereikėjo. Nupjovus vairuotojo pusės keleivio duris, vairuotojas išlaisvintas ir perduotas medikams, kurie į ligoninę skubiai išvežė sąmonės nepraradusį vairuotoją. Ten jam nustatyta politrauma, vyriškio būklė sunki, jis reanimacijoje.

Paaiškėjo, kad lengvojo automobilio vairuotojas į avariją pateko kone savo namo kieme. Andrius M., gim. 1946 m., išvažiuodamas iš savo namo kiemo į pagrindinį kelią, nepraleido čia važiuojančio sunkiasvorio pilnai žvyru pakrauto savivarčio "Kamaz". Šio vairuotojas Giedrius D. gim. 1969 m., negalėjo nieko padaryti, kai staiga prieš jo mašiną atsirado lengvojo automobilio šonas.

Nublokštas "VW Passat" atsidūrė griovyje kitoje kelio pusėje, o savivartis sustojo už keliolikos metrų.

Lengvojo automobilio vairuotojo kaimynas, grįžęs iš darbo ir kone kieme radęs avariją, spec. tarnybų automobilius ir sudaužytą kaimyno mašiną, sakė, kad šis skundėsi sveikata ir pastaruoju metu beveik nevairuodavo.

Įvykį tiria Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.