aA
Klaipėdos policijos areštinėje sėdinčiam nuteistajam draugė atnešė indelį majonezo, kuriame pareigūnai aptiko psichotropinio narkotiko amfetamino granulių.
Klaipėdos miesto vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad kvaišalai nebuvo įpakuoti, o tiesiog sumerkti į majonezą.

Pasak policijos, narkotikus vartojanti 29 metų klaipėdietė buvo sulaikyta trečiadienio pavakarę. Į areštinę su drauge atėjusi moteris už vagystę nuteistam 23 metų vyrui atnešė maisto siuntinį.

Be kitų maisto produktų pakete buvo ir 500 ml talpos majonezo indelis. Jį pradarę, pareigūnai aptiko šviesios spalvos granulių. Rastieji kvaišalai perduoti ištirti ekspertams.

Įtariamoji uždaryta į areštinę.

Pareigūnų teigimu, šią savaitę tai jau antras toks atvejis, kai areštinėje sėdintiems vyrams bandoma perduoti kvaišalų. Pirmadienį sugyventinio aplankyti atėjusi klaipėdietė taip pat bandė perduoti majoneze paslėptų narkotikų.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.